Taller de Direcció Mixtur 2017

El Festival Mixtur, en col·laboració amb Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, obre la inscripció al Taller de Direcció Mixtur 2017 com activitat vinculada al Festival Mixtur 2017, que se celebrarà a Barcelona del 30 de març al 9 d’abril. El taller està dirigit tant a estudiants de direcció com a professionals, sense límit d’edat ni de nacionalitat, interessats en la interpretació del repertori actual.

[Consulta aquí les bases del Taller de Direcció Mixtur 2017]


El Taller de Direcció Mixtur 2017 serà impartit per:

Fabián Panisello

 

30 de març

  • 21h Concert de Plural Ensemble on tocaran algunes de les obres que es treballaran al taller.

31 de març

  • 10h-13h Sessió col·lectiva, on es treballaran les obres sense la presència dels intèrprets.
  • 15h-18h Una sessió col·lectiva amb els músics de Plural Ensemble, en la que els estudiants podran dirigir i posar en pràctica el treball realitzat en la primera sessió.

1 d’abril

  • 12h30 Master class de Fabián Panisello en la que presentarà el seu treball com a compositor i director.

A més, Master Class de composició impartides pels professors: Richard Barrett i Christophe Havel. Les obres que es treballaran durant el taller, seran comunicades als estudiants admesos el dia 30 de gener de 2017.


MATRÍCULA

Participants actius: 130€ /// Participants oients: 80€ La matrícula inclou l’accés gratuït a totes les altres activitats i concerts del Festival Mixtur 2017 tant per als estudiants actius com per als oients, incloent també les màster class del Taller de Composició i Experimentació Sonora Mixtur 2017.