Taller de Composició i Experimentació Sonora 2017

El Taller de Composició i Experimentació Sonora, que enguany celebra la seva quarta edició, es proposa d’oferir, tant a estudiants de composició de nivell mig i superior com a compositors en general, la possibilitat de treballar durant els dies del festival amb un compositor de prestigi, així com amb un grup instrumental professional. Aquest taller, reconegut a escala internacional, compta amb la participació de professors i ensembles de renom que, seguint la línia marcada en les edicions anteriors, visitaran Barcelona com a part activa del Festival Mixtur. [Consulta aquí les bases del Taller de Composició i Experimentació Sonora Mixtur 2017]


Professors

A més, comptarem amb la col·laboració dels següents ensembles per al Panell de Lectura:

Drumming GP /// Kommas Ensemble /// Neue Vocalsolisten Stuttgart /// Quartetto Maurice /// Plural Ensemble ///  Proxima Centauri 


Programa general

 1. Una classe individual amb un dels compositors residents.
 2. Sessió de Lectura o obra en concert amb un dels ensembles residents o participants del taller d'interpretació. L'organització assignarà una instrumentació a cadascun dels seleccionats actius.
 3. Master Class amb els compositors residents i altres convidats.
 4. Hi haurà un Espai Obert on els estudiants podran exposar el seu treball a la resta de participants.
 5. Propostes d’activitats relacionades amb els tallers d’interpretació impartits per Miquel Bernat, Marie-Bernadette Charrier, Jean-Pierre Dupuy i Harry Sparnaay.
 6. Els participants del Taller de Composició i Experimentació Sonora tindran accés lliure a totes les activitats i concerts de la programació general del Festival Mixtur 2017.
 7. Els participants del taller A + B rebran dues classes individuals i una sessió de lectura o obra en concert.

A més, el Taller de Composició i Experimentació Sonora 2017 ofereix als seus participants les següents trobades amb compositors i intèrprets presents en aquesta edició del festival:

 • Ashkan Behzadi: 2 d'abril a les 11:30h
 • Fernando Villanueva: 2 d'abril a les 12:15h
 • Gabriela Ortiz: 5 d'abril a les 16:00h
 • Alejandro Escuer, "Creació i experimentació sonora a partir del domini instrumental: el cas de la flauta": 5 d'abril a les 17:30h
 • Rocío Cano Valiño: 6 d'abril a les 10:30h
 • Francisco C. Goldschmidt (Kommas Ensemble): 8 d'abril a les 11:00h
 • Heather Frasch: 9 d'abril a les 15:00h

Alumnes

Jose Miguel Arellano Armijo (Xile) /// Xoán-Xil López Rodríguez (Espanya) /// Andrea Faraco de la Fuente (Espanya) /// Arshia Samsaminia (Finlandia) /// Mauro Saleri (Italia) /// Marco Gaietta (Italia) /// Gabriel Bolaños (USA/Nicaragua) /// Luis Miguel Delgado Grande (Colombia) /// Theocharis Papatrechas (Grècia) /// Victor Morató Ribera (Espanya) /// José Carlos Villena (Espanya) /// Joan Gómez Alemany (Espanya) /// Pedro Fraguela (Argentina/Espanya) /// Jaime Francisco Belmonte Caparrós (Espanya) /// Christian Märki (Alemanya) /// Ben Davis (USA) /// Yoav Levy (Israel) /// Román González Escalera (Espanya) /// Pedro Gómez Martínez (Espanya) /// Mariela Rodríguez Rodríguez (Cuba) /// Damien Bonnec (Francia) /// Or Shemesh (Alemanya/Israel) /// Manuel Sánchez García (Espanya) /// Jacob Mashak (USA) /// Germán Gan (Espanya) /// Daniel Muñoz (Espanya)


Incentius

 • A partir dels dossiers rebuts, Babel Scores podrà seleccionar alguns participants per incloure les seves obres a la seva biblioteca en línia.
 • A partir dels dossiers rebuts, Vertixe Sonora Ensemble podrà seleccionar alguns participants per incloure'ls en la temporada de concerts 2017.