Instal·lacions 2018


Buy Me - Nora

BUY ME

Nora Haddad Casadevall Obertura 19 d'abril 19:00. Fabra i Coats-Fàbrica de Creació

"Buy me fa al·lusió a la cosificació que un fa de si mateix cada vegada que comparteix una imatge a la xarxa. Immersos en la cultura de la imatge busquem el ser vists per la alteritat, sentint el desig de ser mirats. Convertits en mercaderia en el joc de l'oferta i la demanda visual, som esclaus lliures d'un sistema de mercat en el qual cal consumir la imatge de l'altre i ser consumit per l'altre".


ursonate_16

URSONATE KARAOKE

cabosanroque 21 d'abril (19:30 i 20h) i 25 d'abril (19h, 19:30h i 20h). Fabra i Coats-Fàbrica de Creació.

La instal·lació Ursonate Karaoke és una interpretació sonora i lumínica que cabosanroque fa de l'enregistrament original del 1932 de la poesia fonètica Ursonate, de Kurt Schwitters. El so es produeix en directe a partir de l'amplificació sonora d'interferències elèctriques i electromagnètiques generades per diferents fonts lumíniques (síl·labes de lletres de neó, fluorescents o llums d'incandescència i motors elèctrics).


PAUSA

Benton C. Bainbridge & Barbara Held 28 d'abril. Sala 4 Alicia de Larrocha (L’Auditori). 

Una producció de Sampler Sèries de L’Auditori

Pausa és una obra ideada per l’artista multimèdia Benton C Bainbridge i la flautista i compositora Barbara Held que explora el límit que separa les instal·lacions audiovisuals de les obres performàtiques. Plantejada en doble format a L’Auditori, com a concert audiovisual quadrofònic i com a instal·lació audiovisual en diferents pantalles, a Pausa el processament d’imatges en temps real i els sons acústics i electrònics es condueixen mútuament. Un únic generador de patrons binaris crea ritmes interpretats per un sistema audiovisual de síntesi, produeix variacions tímbriques a la part de flauta interpretada en directe i crea capes d’imatges en moviment a partir de formes abstractes. /// + INFO