Taller de Piano Mixtur 2018

Mixtur, en col·laboració amb Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, obre la inscripció al Taller de Piano Mixtur 2018 com a activitat vinculada al Festival Mixtur 2018, que se celebrarà a Barcelona del 19 al 29 d’abril de 2018. El taller será impartit per Ricardo Descalzo i està dirigit tant a estudiants de piano com a pianistes professionals, sense límit d’edat ni de nacionalitat, interessats en la interpretació del repertori actual.


 

El Taller de Piano Mixtur 2018 serà impartit per:

Ricardo Descalzo

El taller tindrà lloc del 26 al 28 d’abril i inclourà les activitats següents:

  1. Una classe individual
  2. Master class de Piano: "Speaking objects"
  3. Durant el taller es treballaran obres del repertori contemporani i obres o Miniatures de professors/participants del Taller de Composició i Experimentació Sonora 2018.
  4. Cada participant presentarà en concert una peça de lliure elecció del repertori contemporani i una Miniatura escrita per un participant del Taller de Composició.
  5. Conferències impartides pels professors: Carola Bauckholt, João Pedro Oliveira, Rebecca Saunders, Gabriel Brnčić, Tristan Murail i Alexander Schubert.
  6. Accés lliure a totes les activitats i concerts de la programació general del Festival Mixtur 2018 que se celebrin a Fabra i Coats.

MATRÍCULA

Participants actius: 110€ /// Oients: 80€.