Taller de Percussió 2017

El Festival Mixtur, en col·laboració amb Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, obre la inscripció al Taller de Percussió Mixtur 2017 com activitat vinculada al Festival Mixtur 2017, que se celebrarà a Barcelona del 30 de març al 9 d’abril. El taller està dirigit tant a estudiants de percussió com a percussionistes professionals, sense límit d’edat ni de nacionalitat, interessats en la interpretació del repertori actual.

[Consulta aquí las bases del Taller de Percusión Mixtur 2017]


El Taller de Percussió Mixtur 2017 serà impartit per:

Miquel Bernat - Drumming Marimba Quartet

Tindrà lloc del 30 de març a l’1 d’abril i constarà de les activitats següents:

  • Una classe individual
  • Dues sessions de treball en format de cambra
  • Master class de percussió
  • Les obres que es treballaran durant el taller i que es presentaran en concert seran les següents: Modulaciones métricas para cuarteto de percusión de José Manuel López López, Miniatures escrites pels participants del Taller de Composició i Experimentació Sonora i Marimbatures de Michael Sidney Timpson.
  • Master Classes de composició impartides pels professors: Richard Barrett, Christophe Havel i Fabián Panisello

MATRÍCULA

Participants actius: 130€ /// Participants oients: 80€ La matrícula inclou l’accés gratuït a totes les altres activitats i concerts del Festival Mixtur 2017 tant per als estudiants actius com per als oients, incloent també les màster class del Taller de Composició i Experimentació Sonora Mixtur 2017.