Taller d’Improvisació 2017

El Festival Mixtur, en col·laboració amb Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, obre la inscripció al Taller d'Improvisació Mixtur 2017 com activitat vinculada al Festival Mixtur 2017, que se celebrarà a Barcelona del 30 de març al 9 d’abril. El taller està dirigit tant a estudiants com a professionals, sense límit d’edat ni de nacionalitat, interessats en la improvisació actual.

[Consulta aquí les bases del Taller d'Improvisació Mixtur 2017]


El Taller d'Improvisació Mixtur 2017 serà impartit per:

Barry Guy

El taller tindrà lloc del 5 al 8 d’abril de 2017.

Barry Guy adaptarà els continguts del taller al número d’estudiants inscrits i als instruments que toquin. Aquests continguts poden incloure el treball sobre una partitura gràfica escrita especialment per aquesta ocasió. El taller constarà de 3 sessions de treball (els dies 5, 6 i 7 d’abril de 10:00h a 13:30h) i d’un concert final que formarà part de la programació oficial del Festival Mixtur 2017 (el dia 8 d’abril entre les 10:00h i les 13:30h). Durant els dies del taller, Barry Guy impartirà una Màster Class on presentarà el seu treball com a compositor i improvisador. Les Màster Class dels professors dels altres tallers Mixtur també fan part del programa. Aquestes presentacions també tindran lloc durant els dies del Taller d’Improvisació i seran a càrrec dels compositors Wolfgang Heiniger, Hèctor Parra i Rodrigo Sigal.


MATRÍCULA

Participants actius: 130€ /// Participants oients: 80€ La matrícula inclou l’accés gratuït a totes les altres activitats i concerts del Festival Mixtur 2017 tant per als estudiants actius com per als oients, incloent també les màster class del Taller de Composició i Experimentació Sonora Mixtur 2017.


Amb la col·laboració de: