Taller d’Improvisació 2016 intro

Taller d'Improvisació Mixtur 2016, amb Alvin Curran: Músiques sense fronteres

El Festival Mixtur, en col·laboració amb Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, obre la convocatòria del Taller d’Improvisació Mixtur 2016 com activitat vinculada al Festival Mixtur 2016, que se cel·lebrarà a Barcelona del 21 d’abril a l’1 de maig. La data límit per presentar-se a la convocatòria és el 7 de desembre de 2015.

PRORROGAT EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS FINS A PRINCIPIS DEL 2016Pots consultar aquí les bases i fer la seva inscripció al Taller d'Improvisació Mixtur 2016


Programa general

Aquest taller consta de 3 sessions de treball els dies 27, 28 i 29 d’abril de 10h a 14h, i d’un concert el dia 30 d’abril a les 12h30, dins la programació oficial del Festival Mixtur 2016.

Alvin Curran adaptarà els continguts del taller en funció del nombre de participants i dels instruments que toquin, així com en funció de les característiques de l’espai (dimensions, acústica, etc.). Alguns aspectes orientatius del treball que es realitzarà durant el curs són el desplaçament dels músics per l’espai dins i fora de la sala, tècniques d'improvisació dirigida, diversos aspectes de l’improvisació vocal i instrumental etc.


Destinataris

El taller està adreçat tant a estudiants de música com músics professionals, sense límit d’edat ni de nacionalitat, amb un interès per la creació musical mitjançant la improvisació.

Qualsevol tipus d’instrument pot ésser admès, inclosa la veu. Tots els participants hauran de venir amb el seu instruments, incloent amplificadors, pedals, i altres elements necessaris. L’organització posarà un piano a disposició dels participants, i podrà cedir d’altres materials als participants que ho demanin (cal indicar-ho en el formulari d’inscripció) segons els recursos disponibles.


Matrícula

  • Participants actius: 135€
  • Participants oients: 80€

La matrícula inclou l’accés gratuït a totes les activitats i concerts del Festival Mixtur 2016 tant per als estudiants actius com per als oients.

L’organització es posarà en contacte amb els seleccionats durant el mes de gener, donant-los un plaç per confirmar la seva assistència mitjançant el pagament de la matrícula i l’enviament del comprovant de transferència a convocatories@mixturbcn.com. En cas que no es respecti el plaç establert, s’oferirà la plaça a la següent persona seleccionada en llista d’espera.