Neue Vocalsolisten Stuttgart

09/04 - 17:00h - CONCERT N.23

Fabra i Coats-Fàbrica de Creació de Barcelona

Susanne Leitz-Lorey, soprano / Truike van der Poel, mezzosoprano/ Martin Nagy, tenor / Guillermo Anzorena, baríton / Andreas Fischer, baix


+ INFO:

⇨  Neue Vocalsolisten Sttutgart


 COMPRAR TICKETS

Amb el suport de:

 

PROGRAMA


 

- Kelimeler (2013/17) de Zeynep Gedizlioglu (Turquia) - 6'

per a cinc veus

- Sauh (1973) de Giacinto Scelsi (Itàlia) -14’

per a dues veus

- Fors seulement l’atente que je meure (2011/17) d’Oriol Saladrigues (Catalunya, Espanya) - 8’

per a 5 veus

- nicht ichts, nicht nichts (2012) de Heinz Holliger (Suïssa)- 20’

per a 4 veus

- Notre meute (2013) de Gabriel Dharmoo (Canadà) - 12’

per a 5 veus

 

 


Els Neue Vocalsolisten són investigadors, descubridors, aventurers i idealistes. Entre els seus col·laboradors hi trobem ensembles especialitzats i orquestres de ràdio, teatres d’òpera i teatre lliure, estudis d’electrònica i innumerables organitzadors de festivals i cicles de concerts de música contemporània per tot el món.

Els Neue Vocalsolisten es van definir com a ensemble especialitzat en la interpretació de música vocal contemporània el 1984. Fundat sota la direcció artística de Musik der Jahrhunderte, l’ensemble vocal de càmera ha sigut artísticament independent des de l’any 2000. Cadascú dels set solistes de concert i òpera, que van des de la soprano de coloratura al baix profund, passant pel contratenor, donen forma a la música de cambra i a la cooperació amb compositors i altres intèrprets a través de la seva distingida creativitat artística.

En funció dels requeriments musicals, un equip de cantants especialitzats complementa l’equip bàsic. L’interés principal de l’ensemble resideix en la investigació: explorar nous sons, noves tècniques vocals i noves formes d’articulació, però on el major èmfasi es situa en establir un diàleg amb els compositors. Cada any, l’ensemble estrena al voltant de 20 treballs nous. Central al concepte artístic del grup són les disciplines del teatre musical i el treball interdisciplinari amb electrònica, vídeo, arts visuals i literatura, així com amb la juxtaposició d’elements contrastants trobats en les músiques antiga i contemporània.