Miquel Bernat

31/03 - 18:00h - CONCERT N.3

Fabra i Coats-Fàbrica de Creació

Percussió


+ INFO:

⇨ Miquel Bernat

⇨ Taller de Percussió


 COMPRAR TICKETS

PROGRAMA


- Divertiment (2013) de Joan Guinjoan (Catalunya, Espanya) - 7’

per a percussió

- Profund (2017) de Ramón Humet (Catalunya, Espanya) - 8’ M

per a 9 bols tibetans i electrònica

- Mano y mente (2017) d’Abel Paul (Castella i Lleó, Espanya) - 11’ M

per a percussió

- Points Critiques + (2011) d’Horacio Vaggione/Miquel Bernat (Argentina/Espanya) - 16’30’’

per a percussió i electrònica

M - Encàrrec Mixtur

 


Miquel Bernat és un dels majors dinamitzadors de l’escena internacional, contribuent fortament a la divulgació i solidificació de la percussió com a mitjà artístic. Director, professor, compositor i intèrpret, abarca els tipus més variats de música: vernàcula, erudita, experimental, electrònica i popular, interactuant amb diverses àrees artístiques.

Va estudiar a València, Madrid, Brussel·les, Rotterdam i a l’Aspen Summer Course (EUA). Llorejat amb el Premi Fi de Carrera a Madrid, 1r Premi i Menció d’Honor a Brussel·les, “Special Prix” del concurs Gaudeamus d’Holanda, 2n Premi de l’Aspen Nakamichi Competition, va obtenir l’ajuda per a Investigadors i Creadors Culturals de la Fundació BBVA 2016, per a promoure i difondre la col·lecció d’Estudis de Concert per a Marimba que es publicarà a inicis del 2017.

Músic de gran versatilitat, ha tocat amb l'Orquestra Ciutat de Barcelona i amb la Royal Concertgebouw Orchestra d'Amsterdam. Membre del Duo Contemporain de Roterdam i fundador de Ictus Ensemble de Bruxelas, toca amb la cia. ROSES de la coreògrafa A. T. de Keersrmaeker en nombrosos espectacles. Ha estat solista arreu del món, actuant amb formacions com MusikFabrik, Borusan Orchestra Istanbul, Cyprus Symphony Orchestra o Orquestra de la Comunitat de Madrid.