Improvisació Jamboree

05/04 - 20:00h i 22:00h - CONCERT N.10

Jamboree Jazz Club

Barry Guy (Regne Unit/Suïssa), contrabaix / Joachim Badenhorst (Bèlgica), clarinet / Ivo Sans (Espanya), percussió


+ INFO:

⇨ Jamboree Jazz Club

⇨ Taller d'Improvisació


 COMPRAR TICKETS

Una producció de:


Barry Guy

Barry Guy és un innovador contrabaixista que ha treballat en diversos camps com la improvisació en jazz, la interpretació de repertori de cambra i orquestral i en recitals com a solista. Tots ells són elements que han configurat la seva formació i el seu plaer per l’experimentació, on hi trobem però sempre present la seva dedicació al contrabaix i a l’ideal de comunicació musical.

És el fundador i director artístic de la London Jazz Composers Orchestra i la BGNO (Barry Guy New Orchestra) per a la qual ha escrit nombrosos i extensos treballs. El 2014 va fundar la Blue Shroud Band per a interpretar la seva peça The Blue Shroud, basada en la pintura Guernica de Picasso amb text del poeta irlandès Kerry Hardie. Les seves composicions per a orquestra de cambra, grups de cambra i solistes, de gran factura i escriptura inventiva, han sigut àmpliament interpretades. Barry Guy segueix donant recitals per Europa i mantenint associacions amb col·legues involucrats en música barroca, contemporània o improvisada.

Col·labora habitualment amb els ensembles Homburger/Guy duo, el Parker/Guy&Lytton trio, TARFALA (amb Mats Gustafsson i Raymon Strid), dos trios nous: BEYOND amb Jürg Wickihalder i Lucas Niggli i el HEAVY METAL RABBIT amb Lucien Dubuis i Alfred Vogel, així com amb numerosos trios per a piano: AURORA (amb Agustí Fernàndez i Ramon López), HEXEN (amb Paul Plimley i Lucas Niggli) i l’antic trio amb Marilyn Crispell i Pau Lytton.


Joachim Badenhorst

(Bèlgica, 1981) Joachim Badenhorst ha participat activament en l'escena experimental i improvisadora a Europa i fora del continent al llarg dels últims 15 anys. Després del seu Màster en Estudis de Jazz en el Real Conservatori de La Haia, des de llavors ha dividit el seu temps entre Bèlgica i ciutats dels Estats Units i Europa, col·laborant i gravant amb ensembles i artistes del jazz i la música experimental, com Han Bennink, Tony Malaby i Noël Akchoté, explorant també incessantment els elements viscerals del so. La seva producció abasta des de la improvisació en solitari a la interpretació al capdavant de grans formacions, com és el cas de la seva pròpia Carate Urio Orchestra. Badenhorst està interessat a integrar idees procedents de diferents mons artístics en les seves composicions musicals. Manifesta també gran interès a revelar la relació inherent entre músiques contemporànies i tradicionals, havent col·laborat amb músics tradicionals de Turquia o Japó, i girat a Xina amb una reinterpretació de la música tradicional del país.