CHDH

01/04 - 23:00h - CONCERT N.9

Fabra i Coats-Fàbrica de Creació

Cyrille Henry / Nicolas Montgermont

Vídeo i música electrònica en viu - 30’

M - Artista seleccionat a la Convocatòria Mixtur

D


+ INFO:

⇨ CHDH

⇨ Convocatòria Mixtur


 COMPRAR TICKETS


El col·lectiu chdh estudia les relacions imatge/so mitjançant la creació de sintetitzadors algorítmics audiovisuals. Emprant equacions que descriuen mecanismes naturals, creen coreografies abstractes de partícules, el material minimalista de les quals revela les estructures subterrànies que hi subjeuen, de gran complexitat, i formades per elements d’atracció orgànics estranys. Cercant un radicalisme sinestèsic, les seves hipnòtiques performances treballen en moviments comuns entre imatge i so i pertanyen al cinema experimental en la forma, així com també es poden interpretar com a música improvisada.

Des de la primera dècada del segle XXI han exposat els seus projectes a un centenar d’espais internacionals, de les quals destaquen la performance d’Egregore (2011) que explora els moviments grupals de masses de partícules, i Morphist (2015), un estudi de les formes de transició d’una substància abstracta.

Aquest treball els va portar també a dues noves edicions: el DVD Vivarium (Art Kill Art / Arcadi - 2008) que conté obres abstractes en vídeo, així com el software desenvolupat per a la seva creació, proposant un “replay” o l’edició mateixa dels vídeos; i el USB stick Egregore- ource (Art Kill Art . 2014), una adaptació del software emprat per a Egregore, que va donar lloc a una performance singular mitjançant 120 ordinadors en 20 països. Defensors del free software, distribueixen gratuïtament els seus projectes i eines de desenvolupament, en particular la pmpd physical modeling library for Pure Data.