Dolores Acosta – weltAusstellung

09/04 - 16:00h - CONCERT N.22

Fabra i Coats-Fàbrica de Creació de Barcelona

Under the skin - dansa i improvisació amb electrònica i vídeo d Dolores Acosta, dansa weltAusstellung, música i vídeo

M- Intèrprets seleccionats a la Convocatòria Mixtur

+ INFO: ⇨  Under the skin ⇨ Convocatòria Mixtur


 

 COMPRAR TICKETS

 


Dolores Acosta

Des del 2015 es dedica professionalment a la dansa/performance, ha participat en festivals a Europa amb companyies com Au Ments (Accions-Reaccions;Petit Ball;Malasombra), Absueta Cía (Las Bañistas), Isabel Castro Jung (Tapawar), Veru Iché (El niño escrito) i al Mixtur 2015 amb la peça “Tots els caps”.

Anja Lautermann

Flautes, diferents generadors de to, instruments electrònics. Graduada a la Hogeschool voor de kunsten d’Amsterdam en flauta, música clàssica i jazz improvisació. Participa regularment com a performer, col·labora amb vídeo, performance-dansa i artistes visuals.

Thilo Schölpen

Músic, artista sonor i realitzador de vídeo. Format a la Hogeschool voor de kunsten d’Amsterdam. Des de 1998 produeix música i desenvolupa performances i instal·lacions sonores.


 

Peter Issig

Des de 1991 treballa com a músic professional de jazz. Participa en concerts i enregistraments amb artistes internacionals. Des del 2004 treballa com a creador de vídeo art en festivals multimèdia, instal·lacions i disseny d’escena per a òpera i teatre.

Uwe Moellhusen

Performance visual i artista sonor. Compositor de música experimental per a pel·lícules i dansa-teatre (Pina Bausch, entre d’altres), radio, instal·lacions sonores. Exposicions en solitari: 2015/2016: disturbance/kuLe, Berlín i broken performance/bbk gallery a Osnabrück.