Projectes pedagògics 2018


Untitled-1

NÚRIA ANDORRÀ I INSTITUT DOCTOR PUIGVERT

El Festival Mixtur inicia enguany una col·laboració amb Fabra i Coats-Fàbrica de Creació de Barcelona i l’Institut Doctor Puigvert de Sant Andreu per a crear un projecte pedagògic. Amb la selecció d’un compositor, improvisador o artista sonor professional, un compositor resident treballarà la creació d’un projecte artístic que es portarà a terme amb alumnes d’un centre d’educació secundària i la seva posterior presentació durant el Festival Mixtur. L’artista escollida és la percussionista i improvisadora experimental Núria Andorrà,  qui treballarà amb els alumnes de 2n d’ESO de l’Institut Doctor Puigvert.


68042_web

PIANO EXPERIMENTAL PER A NENS

Sota aquest nom el pianista Ricardo Descalzo, professor del Taller d'Intepretació de Piano Mixtur 2018, realitzarà una sessió pedagògica adreçada a nens i nenes. Descalzo convida a un grup de nens i nenes a una sessió de descoberta i sorpresa d'un món sonor desconegut.


Regine Koerner

INSTANT COMPOSING

Carola Bauckholt, professora del Taller de Composició i Experimentació Sonora Mixtur 2018, proposa un taller per a artistes de diferents disciplines per desenvolupar, realitzar i reflexionar sobre miniatures para compositores i músics, en espais poc convencionals. Al final d'aquest procés els participants reflexionen sobre els resultats.


Untitled design

ASSAIG OBERT AMB LUIS TABUENCA I MANUEL RODRÍGUEZ

El percussionista Luis Tabuenca, seleccionat a la Convocatòria Mixtur 2017, oferirà un assaig obert del seu espectacle amb el ballarí Manuel Rodríguez, el qual estrenaran a Mixtur 2018.