Concert de cloenda: Konic Thtr

28/04 - 17:30h - CONCERT DE CLOENDA

Fabra i Coats-Fàbrica de Creació


+ INFO:

⇨Kònic Thtr


COMPRAR TICKETS


 

PROGRAMA


Skyline Concert-performance

Skyline és un projecte escènic Site Specific que s’emmarca dins de les arts en viu en el qual convergeixen llenguatges performatius, dansa, música, audiovisuals, escultura i dispositius tecnològics dissenyats per Kònic Lab per interaccions cos – gràfica i so.

Petites càmeres i sensors per a la interacció de gràfica i so que representen la part més corpòria i somàtica dels individus; motors que reaccionen amb el moviment per produir música en directe a través del vent i que representen l’estat més psicològic i emocional; telèfons mòbils amb els quals els personatges capturen imatges de fotografies per fer microprojeccions en directe creant poemes visuals que posen en connexió l’interior i l’exterior dels personatges.

Skyline explora el concepte de psicopolítica, en un món on cada individu es presta a ser observat i confinat dins de la seva pròpia definició de si mateix.

 


Kònic thtr és una plataforma artística amb base a Barcelona dedicada a la creació contemporània en la confluència d'art i noves tecnologies. La seva activitat es focalitza en l'ús de tecnologia interactiva aplicada a projectes artístics. Les investigacions de Kònic thtr han suposat, durant més de dues dècades, importants aportacions en aquest àmbit de la creació contemporània. Rosa Sánchez i Alain Baumann són els impulsors de la línia conceptual, creativa i tecnològica de Kònic Thtr. Tots dos compten amb una llarga trajectòria professional en relació amb les noves tecnologies aplicades a la instal·lació, els projectes d'escena interactiva, la dansa i el teatre. El treball de Kònic thtr ha estat presentat, entre d’altres llocs, a: MACBA, Mercat de les flors -Barcelona-, Casa Encendida Madrid, Institute of Contemporary Arts, Ikon Gallery, Tramway (Regne Unit), V2 (Holanda), ZKM, Podewill (Alemanya), Centre Pompidou/IRCAM, Lieu Unique (França), Centro de la imagen, CNART (Mèxico), CESC Pompeia i File Fest, Sao Paulo (Brasil), Teatre Mohamed VI, Casablanca (Marroc), Thekh/Proekt Fabrika Moscow (Rússia), 3Legged Dog i EMPAC, Nova York (EUA), RokBund Art Museum, Xangai i DanStorm, Beijing (Xina), Pier2 Co.Art Center, Kaohsiung (Taiwan).