Barbara Held + Benton Bainbridge

28/04 - 18:00h - CONCERT N.17

L'Auditori de Barcelona. Sala 4

28/04 - 19:00h - INSTAL·LACIÓ SONORA

L'Auditori de Barcelona. Hall de la Sala 2


+ INFO:

⇨PAUSA


COMPRAR TICKETS

 

Entrada al concert gratuïta amb l'entrada del concert de l'Ensemble PHACE. Aforament limitat.


Una producció de:

PROGRAMA


PAUSA

Pausa és una obra ideada per l’artista multimèdia Benton C Bainbridge i la flautista i compositora Barbara Held que explora el límit que separa les instal·lacions audiovisuals de les obres performàtiques. Plantejada en doble format a L’Auditori, com a concert audiovisual quadrofònic i com a instal·lació audiovisual en diferents pantalles, a Pausa el processament d’imatges en temps real i els sons acústics i electrònics es condueixen mútuament. Un únic generador de patrons binaris crea ritmes interpretats per un sistema audiovisual de síntesi, produeix variacions tímbriques a la part de flauta interpretada en directe i crea capes d’imatges en moviment a partir de formes abstractes.

 


Benton C Bainbridge (nascut el 22 de gener de 1966) és un artista estadounidenc conegut per crear obres artístiques interactives, instal·lacions immersives i performances visuals en viu amb sistemes digitals, analògics i òptics creats a mida per ell mateix.

Descrita per la crítica com "un dels intèrprets més ben valorats de les noves músiques”, Barbara Held ha col·laborat amb compositors com Robert Ashley, David Behrman, Alvin Lucier, Phill Niblock, Elliot Sharp, Carles Santos i Federic Mompou.