2016 – Categoria 2

Aquesta convocatòria va tancar el procés de rebuda de sol·licituds el 22 de novembre de 2015. 

Consulta aquí las bases de la Convocatòria Mixtur 2016


Modalitat 2A. Obres instrumentals o mixtes – Encàrrec


Modalitat 2B. Obres electroacústiques – Encàrrec

Es presentaran obres instrumentals amb o sense electrònica sense límit de durada. En aquest cas no és necessari que les obres presentades s’adiguin amb les formacions instrumentals esmentades en la categoria 1. A partir de les obres presentades, es farà una selecció de compositors als quals s’encarregarà una obra nova, que serà estrenada durant el Festival Mixtur 2016. La formació instrumental de les obres encarregades s’acordarà un cop resolta la convocatòria.

L’obra encarregada haurà de tenir una durada aproximada d’uns 7/10 minuts. Els participants seleccionats en aquesta categoria tindran temps fins al 15 de febrer de 2016per entregar la partitura i les parts, així com els materials corresponents a l’electrònica (patch, arxius de so, etc.) en cas que es tracti d’una obra mixta.

Babel Scores seleccionarà un compositor per incloure una de les seves obres en la seva biblioteca en línia. Maison Ona seleccionarà un compositor per incloure una de les seves obres en el catàleg de l’editorial.

Es presentaran obres electroacústiques sense límit de durada. A partir de les obres presentades, es farà una selecció de compositors als quals s’encarregarà una nova obra electroacústica. L’obra encarregada haurà de tenir una durada aproximada d’uns 7/10 minuts. Els participants seleccionats en aquesta categoria tindran temps fins al 15 de febrer de 2016 per entregar l’obra. Les obres encarregades s’estrenaran durant el Festival Mixtur 2016. A més a més, podran ser incloses en la programació anual del CMMAS (Centro Mexicano para la Música y las Artes Sonoras) durant la propera temporada.

Ugurcan Öztekin

(Turquia)

 

Ezequiel Esquenazi

(Argentina)