Col-labora amb nosaltres

COL·LABORA AMB NOSALTRES

El Festival Mixtur és el fruit del treball intensiu d'un petit equip humà, que té la finalitat d'oferir a la ciutat un espai que considerem essencial, dedicat a les músiques de recerca. Pensem que la cultura del nostre temps és una eina (i un mitjà) fonamental per al pensament, per mantenir la nostra ment oberta, per evolucionar a nivell personal i col·lectiu i per estar al dia i reflexionar sobre el que passa al món. És per això que tot i els pocs recursos de que disposem, seguim treballant any rere any per tal de tirar endavant aquest projecte, i pensem que val molt la pena.


PROGRAMA DE MECENATGE

Vols ser el nostre sponsor? Contacta amb nosaltres.


Si penses com nosaltres, si penses que és necessari que propostes com aquesta segueixin existint, si téns ganes de col·laborar amb nosaltres, et proposem dues maneres diferents d'ajudar-nos:

VENINT A COL·LABORAR COM A VOLUNTARI

A canvi de tenir entrada lliure a totes les activitats del festival, nosaltres us podem proposar diverses tasques que tot i no ser complicades de dur a terme són de vital importància (repartir flyers i penjar cartells per la ciutat, ajudar de diverses maneres al nostre cap de producció, de comunicació, a rebre els artistes, etc.). D'altra banda, si téns coneixements de disseny, de maquetació, de comunicació i producció, de sonologia, d'edició de vídeo o de qualsevol altre aspecte que consideris que pot estar relacionat amb el festival, ens pots ser també de gran ajuda i comptaràs amb la certificació oficial del festival. Si vols ser voluntari del Festival Mixtur 2016, pots contactar amb nosaltres en produccio@mixturbcn.com. 

FENT UN DONATIU

El Festival Mixtur compta amb un cert recolzament institucional, tant de Fabra i Coats - Fàbrica de Creació, com d'altres entitats públiques i privades. Això no obstant, aquestes ajudes són variables cada any i no suficients per dur a terme els costos que implica realitzar el Festival. Per aquesta raó obrim la possibilitat de fer un donatiu, la destinació del qual seria acordada amb el donant (remuneració dels artistes, del personal tècnic, etc.). Si voleu fer un donatiu, podeu enviar un correu a info@mixturbcn.com i ens posarem en contacte amb vosaltres.